Elérhetőségeink: 4026 Debrecen, Hunyadi u. 17.   E-mail: gyakorlo@kistk.hu  Telefon: +36-52/614-600      Fogadóóra »

Kölcsey FerencReformátus Gyakorló Általános Iskola


Hírek

2020-02-17

Közérdekű tájékoztatás

Tisztelt Szülők!

A Dósa nádor tér és a Csapó utca átépítése miatt megváltozik a belvárosi közlekedési rend 2020. február 19-től. A munka miatt lezárják a Dósa nádor teret és a Csapó utcát a Sas utcától a Vár utcáig. Annak érdekében, hogy a Kölcsey Ferenc Református Gyakorló Általános Iskolába, illetve a Debrecen Református Kollégium Általános Iskolájába biztonságosan eljussanak a diákok, szülői parkolókat jelöl ki a debreceni önkormányzat. Új lehetőségként a Péterfia utcán, a Vojtina Bábszínház melletti parkolóban az Emlékkert felőli oldalon öt megállóhelyet jelölünk ki, amelyet 2020. február 19-től minden hétköznap reggel 7 és 8 óra között kizárólag az iskolákba érkezőszülők használhatnak. Itt leállíthatják autóikat és bekísérhetik gyermekeiket az oktatás intézményekbe.Szintén az iskolához érkező szülők számára zárunk le a Kálvin téri Üzletház mellett, közvetlenül a gyalogátkelő előtt 5 parkolót, ha csak a gyermekek szállnak ki az autóból (KISS & GO sáv). A gyermekek biztonságos átkelését közterület felügyelők segítik.

Természetesen a továbbiakban is használhatják a szülők a Fórum átjárót, hogy azon áthajtva tegyék ki gyermekeiket az iskola épületénél, majd a Vár utcán és a Liszt Ferenc utcán keresztül hagyják el a városrészt.

A parkolási jogosultságot a gyermekek diákigazolványának felmutatásával tudják igazolni a szülők.

A térképet is tartalmazó tájékoztatás a folytatásban tekinthető meg.

Köszönjük türelmüket és megértésüket!

DEBRECEN MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA

Csoportos beszedési megbízás, átutalás
2020-02-12

Csoportos beszedési megbízás, átutalás

Tisztelt Szülők!

A Tiszántúli Református Egyházkerület Gazdasági Hivatalától kapott információk alapján tájékoztatom Önöket, hogy az OTP megpróbálta átirányítani a csoportos beszedési megbízásokat az új bankszámlaszámhoz, de technikailag mégsem tudták megoldani. Új azonosítókat kell beállítani az intézményekhez és az új bankszámlaszámokhoz, tehát minden szülőnek, aki továbbra is ezt a fizetési módot kívánja alkalmazni, be kell fáradnia a számlavezető pénzintézetéhez ezt elintézni. Akinek van Netbankja, az otthonról is be tudja majd állítani a beszedési megbízást. Ehhez azonban még várni kell, várhatóan február 15-e körül kapjuk meg az új azonosítót, és tudjuk közölni az érintettekkel. Az első beszedési megbízás csak március hónapban lehetséges. Addig a  kedves szülőknek az átutalás lehetősége marad.
Kérjük, hogy mostantól az új intézményi bankszámlaszámokra utaljanak. Akiknek sablonként van elmentve a Netbankban régi szám, mindenképpen javítsa, mert rossz helyre fognak menni az utalások.

 

Ember Sándor

igazgató

Étkezési térítési díj kiegyenlítése
2020-02-11

Étkezési térítési díj kiegyenlítése

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatom Önöket, hogy intézményünk számlaszáma 2020. január 1-től megváltozott.

A intézmény új számlaszáma: 11738008-21475654

Azok a szülők, akik nem kívánnak a számlavezető bankjuknak megbízást adni (inkasszós fizetés), az étkezési díjat a számla kézhezvételét követően bankon át történő befizetéssel, illetve internet bankon keresztül történő átutalással egyenlíthetik ki. A befizetéskor a közlemény rovatban a kiegyenlíteni kívánt számla számát és a gyermek nevét kötelező jelleggel fel kell tüntetni. Ennek hiányában a befizetés nem lesz beazonosítható, ezért a jóváírás nem fog az érintett tanulónál megjelenni, így a szülő fizetési felszólítást fog kapni a hátralékként mutatkozó összegre vonatkozóan. Ebben az esetben a befizetés tényét a szülőnek kell a megfelelő dokumentumokkal igazolni.

Ember Sándor

igazgató

Étkezési térítési díj változása
2020-02-05

Étkezési térítési díj változása

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatom Önöket, hogy az élelmiszerek és nyersanyagok árának növekedése miatt, továbbá  a megszokott színvonal – a változatos és egészséges táplálkozás – megtartása érdekében emelnünk kellett az étkezési térítési díjakat 2020. január 1-jétől   a következők szerint:

napközi : 600.-Ft+ÁFA = 762.- Ft

menza:    420.-Ft+ÁFA = 533.-Ft

A Barabás Étterem menzai díja: 700.-Ft.

 

Ember Sándor

  igazgató

Visszalépés
2020-01-31

Visszalépés

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatom Önöket, hogy az iskolába felvett tanulók osztályba való beosztása megtörtént.

Kérem, hogy akik időközben meggondolják magukat és mégsem kívánnak iskolánkba beiratkozni, szíveskedjenek ezt mielőbb titkárságunkon jelezni. 

Köszönöm együttműködésüket!

Ember Sándor

igazgató

 

Az 1. évfolyam beiskolázása a 2020/2021-es tanévre
2020-01-28

Az 1. évfolyam beiskolázása a 2020/2021-es tanévre

Tisztelt Szülők!

Iskolai munkatervünk szerint 2020. január 31-ig születik döntés az 1. osztályosok felvételéről, s erről, továbbá a beiratkozás módjáról a jelentkezők 2020. február 7-ig kapnak levélben értesítést.

 

Ember Sándor

    igazgató