Elérhetőségeink: 4026 Debrecen, Hunyadi u. 17.   E-mail: gyakorlo@kistk.hu  Telefon: +36-52/614-600      Fogadóóra »

Kölcsey FerencReformátus Gyakorló Általános Iskola


Hírek

2018-11-12

Ruhagyűjtés

Kedves Szülők!

A Dorkász Szolgálat használt ruhát és játékot gyűjt rászorulók részére. Az iskola előcsarnokában a zongora alatt található az erre a célra kihelyezett láda, amiben november 23-ig helyezhetik el adományaikat.

Ember Sándor
igazgató

2018-11-10

Az 1. évfolyam beiskolázása a 2019/2020-as tanévre

Napközis kézműves foglalkozás és játszóház az iskolába készülő óvodás gyermekek számára
Időpont: 2018. november 30. (péntek) 16 óra

Tájékoztató az első osztályba készülő gyerekek szülei számára
Időpont: 2019. január 8. (kedd) 17 óra

Bemutató tanítási órák a leendő első osztályosok szülei részére
Időpont: 2019. január 10-11. (csütörtök-péntek)

Jelentkezés 1.osztályba
Határidő: 2019. január 18. (péntek)

Játékos ismerkedés a leendő első osztályosokkal
Időpont: 2019. január 21-24.

A felvételt nyert tanulók névsorának közzététele iskolánk honlapján
Időpont: 2019. január 31.

Értesítés az 1. osztályba történő felvételről és a beiratkozás
módjáról (levélben)
Határidő: 2019. február 7.

Beiratkozás
Időpont: 2019. április

 

2018-11-05

Napközis játszóház

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatom Önöket, hogy  a Kölcsey Ferenc Református Gyakorló  Általános Iskola   2018. november 30-án,  pénteken 16 órától bemutató napközis kézműves foglalkozásra  és játszóházba hívja az iskola iránt érdeklődő óvodás gyermekeket és szüleiket.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Ember Sándor   

  igazgató

 

2018-11-03

Fogadóóra

Iskolai  munkatervünk alapján  november hónap első felében  fogadóórákat tartunk.

A hosszadalmas várakozás elkerülése érdekében előzetes jelentkezési lehetőséget biztosítunk az alsó és felső tagozatos szaktanári fogadóórákra. A jelentkezésre kialakított felület honlapunk nyitó oldalának fejlécén az elérhetőségeink mellett, illetve a http://kistk.hu/fogadoora linken érhető el.

A felületen ki tudják választani a pedagógust, valamint azt, hogy mely időpontra szeretnének a fogadóórára érkezni. A listában csak azokat az időpontokat látják, amelyek még szabadok. Az időpont lefoglalását követően a foglalásról tájékoztató e-mailt kap a pedagógus a megadott e-mail címre, valamint a szülő is az általa megadott e-mail címre.

Lehetőség van arra is, hogy a korábban lefoglalt időpontot lemondják a levélben található Lemondás linkre kattintva. A lemondásról a pedagógus e-mailben tájékoztatást kap, a rendszer pedig felszabadítja az időpontot és az újra foglalhatóvá válik.

Ha egy pedagógus időpontjai a fogadóóra napján beteltek, akkor a nevét kiválasztva az alábbi üzenet jelenik meg: A pedagógus időpontjai beteltek. Újabb időpontért kérjük, hogy vegyék fel a kapcsolatot iskolánkkal az alábbi e-mail címen: gyakorlo@kistk.hu.

Szeretettel várjuk alsó és felső tagozatos diákjaink szüleit a folytatásban látható táblázatok szerint!

2018-11-01

Egyházkerületi köznevelési elismerések

Október 27-én, szombaton délelőtt az Egyházkerületi Tanács egyhangú döntéssel, kiemelkedő munkája elismeréseként Ember Sándor, a Kölcsey Ferenc Református Gyakorló Általános Iskola igazgatója részére a Tiszántúli Református Egyházkerület Pedagógiai Díja elismerést adományozta.

A Tiszántúli Református Egyházkerület Elnöksége a Tiszántúli Református Egyházkerületben a református köznevelés területén végzett kiemelkedő munkája elismeréseként Bartha Jánosné, a Kölcsey Ferenc Református Gyakorló Általános Iskola szakvezető tanítója részére a Tiszántúli Református Köznevelésért elismerő oklevelet adományozta.

2018-10-26

Református Iskolák XXII. Országos Tanulmányi Versenye

Huszonkettedik alkalommal rendeztük meg a Református Iskolák Országos Tanulmányi Versenyét, melyen ezúttal 35 iskola 491 versenyzője vett részt.  A nagyszabású találkozó megnyitóját  a Református Nagytemplomban tartottuk.  A nyitó éneket követően Szilágyi Tamás , a Kölcsey Ferenc Református Gyakorló Általános Iskola lelkésze hirdetette közöttünk Isten igéjét. A közös imádság után a résztvevők átvonultak a gyakorlóiskolába, ahol elfogyasztották a tízórait, azt követően pedig megkezdődtek a versenyek. Amíg a tanulók vetélkedtek, addig az intézményvezetők,a lelkészek és a kísérő pedagógusok kötetlen szakmai beszélgetést folytattak az iskola aulájában. Az ebéd elfogyasztását megelőzően, illetve azt követően rövid városnézésen vettek részt a versenyző diákok. Útjuk során a 2017-ben felavatott Reformációi Emlékművet is megtekintették. A rendezvény az izgalommal várt eredményhirdetéssel zárult. A verseny minden résztvevőjének gratulálunk a nemes vetélkedés során nyújtott teljesítményéhez, s szeretettel várjuk a református iskolákat a 2019-ben megrendezendő XXIII. országos tanulmányi versenyre! A jó hangulatú megmérettetés részletes eredményei a folytatásban találhatók, a nap képes összefoglalója pedig a GALÉRIÁBAN tekinthető meg.