Elérhetőségeink: 4026 Debrecen, Hunyadi u. 17.   E-mail: gyakorlo@kistk.hu  Telefon: +36-52/614-600      Kapcsolat »

Kölcsey FerencReformátus Gyakorló Általános Iskola


Hírek

Szintfelmérő meghallgatás
2022-08-02

Szintfelmérő meghallgatás

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatom Önöket, hogy 2022. augusztus 26-án, pénteken 10 órai kezdettel szintfelmérő meghallgatást tartunk az iskolánk 1-5. évfolyama iránt érdeklődő tanulók számára. Kérjük, hogy gyermekük tájékoztató füzetét, bizonyítványát és a lelkészi ajánlást magukkal hozni szíveskedjenek.

A jelentkezés mindkét szülő által aláírt átvételi kérelem benyújtásával történik.

Szeretettel várjuk a gyerekeket!

Ember Sándor

 igazgató

Beregdaróci hittan tábor
2022-06-20

Beregdaróci hittan tábor

Gyülekező: 2022. június 22. (szerda) 7.45 – 8.15 az iskola előcsarnokában.

Indulás: 8.30 órakor, az iskolaudvarról!.

Hazaérkezés: 2022. június 26. (vasárnap), az iskolaudvarra, kb. 17.30 órakor.

Hozz magaddal Bibliát, tolltartót, ollót, ragasztót, fürdőruhát, strandpapucsot, fürdősapkát, törülközőt, esőkabátot, zárt sportcipőt, sapkát (baseball vagy bármi, ami megvéd a napsütéstől), zseblámpát, naptejet, buszra érzékenyek gyógyszert, költőpénzt, üdítőt, ásványvizet, a TAJ számodat és a telefonodat. Hozhatsz magaddal ping-pong ütőt és labdát, tollas ütőt és labdát, focilabdát, teniszütőt és labdát.

Szerdán már kapunk ebédet!

Jó készülődést!

Szilágyi Tamás

A tartós tankönyvek rendszere
2022-06-14

A tartós tankönyvek rendszere

Az államilag ingyenes tankönyvek tartós tankönyvként kezelendők, azokat az  iskolai könyvtári állomány nyilvántartásába kell venni, és azokat az utolsó tanítási napon a tanulók kötelesek visszaszolgáltatni az iskolai könyvtárnak. Ez alól valamennyi évfolyamon kivételt képeznek a munkafüzetek és a munkatankönyvek, valamint az 1. és 2. évfolyam összes tankönyve, mivel ezen évfolyamokon megszűnt a tartós tankönyv használata.

A kiskorú tanuló szülője köteles a tankönyv elvesztéséből, megrongálásából származó kárt az iskolának megtéríteni, amennyiben ez
önhibájából történt.

 

Nyári szünidei gyermekfelügyelet Debrecenben
2022-06-02

Nyári szünidei gyermekfelügyelet Debrecenben

Tisztelt Szülők!  

Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata a debreceni lakóhelyű általános iskolás gyermekek nyári szünidei felügyeletét Debrecen Megyei Jogú Város Gyermekvédelmi Intézménye szervezésében 2022. július 01. és 2022. augusztus 19. között biztosítja az Ibolya Utcai Általános Iskolában (4027 Debrecen, Ibolya u. 3 sz.).

 A nyári szünidei gyermekfelügyelet rendelkezésre áll az egyházi és civil szervezetek által fenntartott általános iskolák – debreceni lakóhellyel rendelkező – tanulói számára is.

 A szülők a kérelmeket a www.gyervi.hu weboldalon, a szünidei gyermekfelügyelet menüpontban tudják benyújtani 2022. május 30. és június 15. között.

Ember Sándor 

   igazgató                                                                                                                                                                                                                                   

 

BOLHAPIAC 2022
2022-05-11

BOLHAPIAC 2022

Három év elteltével ismét bolhapiacot tartunk 2022. május 27-én, pénteken 12:30 és 18 óra között iskolánk udvarán. Az osztályok standjain könyvek, régi újságok, virágok, játékok, kézműves termékek, háztartási eszközök, ruhaneműk, dísztárgyak, kisbútorok, elektronikai cikkek stb. árusítása lehetséges.  A vásári hangulat megteremtése érdekében várjuk olyan szülők jelentkezését, akik gyümölcsöt, süteménytüdítőt hoznának, s azokat árusítanák. A kínálatot iskolánk konyhája frissen sült lángossal, a szülők közreműködése pedig  fagylalttal, hamburgerrel, vattacukorral  fogja kiegészíteni!  A gyermekek szórakoztatását folyamatosan biztosítjuk a délután folyamán: ugrálóvár, csúszda stb.! 

Az összegyűlt pénzzel a megújuló játszótér elemeinek (kombinált mászóvár, burkolatba süllyesztett trambulin) vásárlásához kívánunk hozzájárulni.   Szeretettel várjuk azokat a szülőket, rokonokat és barátokat is, akik az árusításban ugyan nem vesznek részt, de vásárlásaikkal hozzájárulnak a rendezvény céljának eléréséhez!

A legtöbbet árusító alsó és felső tagozatos osztály 25.000 Ft jutalmat kap!