Elérhetőségeink: 4026 Debrecen, Hunyadi u. 17.   E-mail: gyakorlo@kistk.hu  Telefon: +36-52/614-600      Fogadóóra »

Kölcsey FerencReformátus Gyakorló Általános Iskola


BOLHAPIAC 2017

Az előző tanévi rendezvények sikere nyomán ismét bolhapiacot szervezünk 2017. június 2-án, pénteken 12 és 18 óra között iskolánk udvarán. Az osztályok standjain könyvek, régi újságok, virágok, játékok, kézműves termékek, háztartási eszközök, ruhaneműk, dísztárgyak, kisbútorok, elektronikai cikkek stb. árusítása lehetséges.  A vásári hangulat megteremtése érdekében várjuk olyan szülők jelentkezését, akik gyümölcsöt és süteményt, illetve üdítőt hoznának, s azokat árusítanák. A kínálatot iskolánk konyhája frissen sült lángossal, a szülők közreműködése pedig fagylalttal fogja kiegészíteni!  A gyermekek szórakoztatását folyamatosan biztosítjuk a délután folyamán: fellépők műsora, ugrálóvár, stb.! 

Az összegyűlt pénzt Multi-Touch interaktív asztal (www.multi-touch.hu),  valamint iskolai dallamcsengő vásárlására kívánjuk fordítani.

Szeretettel várjuk azokat a szülőket, rokonokat és barátokat is, akik az árusításban ugyan nem vesznek részt, de vásárlásaikkal hozzájárulnak a rendezvény céljának eléréséhez!

Amennyiben a bolhapiac bevétele meghaladja az eddig elért legmagasabb bevételt, a legtöbbet árusító osztály 25.000 Ft jutalmat kap!