Elérhetőségeink: 4026 Debrecen, Hunyadi u. 17.   E-mail: gyakorlo@kistk.hu  Telefon: +36-52/614-600      Fogadóóra »

Kölcsey FerencReformátus Gyakorló Általános Iskola


Hírek

2018-03-13

A tartós tankönyvek rendszere

Az államilag ingyenes tankönyvek tartós tankönyvként kezelendők, azokat az  iskolai könyvtári állomány nyilvántartásába kell venni, és azokat az utolsó tanítási napon a tanulók kötelesek visszaszolgáltatni az iskolai könyvtárnak. Ez alól valamennyi évfolyamon kivételt képeznek a munkafüzetek és a munkatankönyvek, valamint az 1. és 2. évfolyam összes tankönyve, mivel ezen évfolyamokon megszűnt a tartós tankönyv használata.

2018-03-08

ROTARY FUTÓFESZTIVÁL 2018

Iskolánk regisztrált az 2018. március 25-én megrendezésre kerülő Jótékonysági Rotary Futásra. Csapatunk neve: Kölcsey Ferenc Református Gyakorló Általános Iskola

A verseny szervezői a legnagyobb létszámot mozgósító intézményeket értékes jutalmakban (defibrillátor készülék, 80000 Ft-os ill. 50000 Ft-os könyvcsomag) részesítik. Arra kérünk mindenkit, szülőket, gyerekeket, kollégákat, hogy minél nagyobb számban képviseljék iskolánkat ezen a rendezvényen!

Jelentkezni lehet online a www.debrecenikilometerek.hu oldalon vagy Nyakó Katalin, Fáni néninél a testnevelő tanáriban március 12-ig.

A részleteket a futás hetében egyeztetjük.

MOZDULJUNK EGYÜTT KÖZÖSSÉGÜNKÉRT!

2018-03-04

Végh Lili Luca (5.d) Európa-bajnok!

2018. február 15-18. között zajlott Budapesten az IFAA European Indoor Archery Championship (Teremíjász Európa Bajnokság) A versenyen 24 ország 509 versenyzője állt a lővonalhoz péntek reggel azzal a reménnyel, hogy a magyar Parlament stilizált ábráját is megjelenítő éremmel a nyakában mehet majd haza a háromnapos versenyzés után. A versenyt a FeHoVa C pavilonjában rendezték, így a kiállításra érkező több mint 50 ezer látogató testközelből élvezhette a versengést. Lili a Hajdú Íjász Klub versenyzője, a csigás íjász kategóriában állt lővonalra. Fizikálisan felkészülve és mentálisan is magabiztosan kezdte a versenyzést, hiszen 2 héttel ezelőtt Országos Bajnoki címet szerzett Alsóörsön ami kellő önbizalmat adott a küzdelemhez. Ellenfelei között volt német bajnok és világbajnoki 2. helyezett is. Lili nagy fegyelemmel és koncentrációval végig állta a sarat, és mindhárom versenynapon a legmagasabb pontszámot lőtte, így Európa-bajnoki címet szerzett. A 3. versenynapon maximális pontszámot lőtt, ami kategóriájában eddig a világon rajta kívül csak 8 embernek sikerült.

A nagyszerű eredményhez szeretettel gratulálunk!

2018-02-28

Országos kompetenciamérés 2017

Ismét magasan az országos átlag feletti teljesítményt nyújtottak növendékeink az országos kompetenciamérésen!

Gratulálunk jelenlegi és volt diákjainknak!

Az eredmények a folytatásban olvashatók.

2018-02-27

Megkezdődött a tánciskola

Szép hagyománya intézményünknek a nyolcadik évfolyamos tanulók részére szervezett tánciskola, melynek első alkalmára ebben a tanévben február 26-án került sor. A próbák időpontja:
hétfő 17.00 – 18.30
péntek 16.45 – 18.15

Helyszín: a tornaterem

2018-02-19

Időpontok foglalása fogadóórára

Tisztelt Szülők!

A hosszadalmas várakozás elkerülése érdekében előzetes jelentkezési lehetőséget biztosítunk az alsó és felső tagozatos szaktanári fogadóórákra. A jelentkezésre kialakított felület honlapunk nyitó oldalának fejlécén az elérhetőségeink mellett, illetve a http://kistk.hu/fogadoora linken érhető el.

A felületen ki tudják választani a pedagógust, valamint azt, hogy mely időpontra szeretnének a fogadóórára érkezni. A listában csak azokat az időpontokat látják, amelyek még szabadok. Az időpont lefoglalását követően a foglalásról tájékoztató e-mailt kap a pedagógus a megadott e-mail címre, valamint a szülő is az általa megadott e-mail címre.

Lehetőség van arra is, hogy a korábban lefoglalt időpontot lemondják a levélben található Lemondás linkre kattintva. A lemondásról a pedagógus e-mailben tájékoztatást kap, a rendszer pedig felszabadítja az időpontot és az újra foglalhatóvá válik.

Ha egy pedagógus időpontjai a fogadóóra napján beteltek, akkor a nevét kiválasztva az alábbi üzenet jelenik meg: A pedagógus időpontjai beteltek.                    Újabb időpontért kérjük, hogy vegyék fel a kapcsolatot iskolánkkal az alábbi e-mail címen: gyakorlo@kistk.hu.

Együttműködésüket előre is köszönöm!

Ember Sándor

igazgató